Blíže ke zlatu než loni, ale ani to nestačilo

(FOTO: Czech Table Tennis) Ještě o kousek blíže než byly extraligové stolní tenistky Moravského Krumlova k zisku vysněného mistrovského titulu loni. Jestliže v minulém roce splnil Hodonín roli favorita s přehledem, letos to bylo pořádně napínavé finále. Hodonín vyhrál oba duely nejtěsnějším rozdílem.


Stejně jako v prvním finálovém zápase táhla Moravský Krumlov svými výkony Tung-Chuan Chien, která nenašla přemožitelku, její spoluhráčky ovšem už tak úspěšné nebyly. Chyběl však kousíček. Domácí Čerňavská měla proti Grofové čtyři mečboly, snad i nervozita zapříčinila, že hodonínská hráčka všechny odvrátila a vybojovala klíčový bod. Krumlovanky tak končí „opět“ se stříbrnými medailemi. Vzhledem k utrápenému podzimu na domácí scéně a skvělým představením v Evropě se však jedná znovu o mimořádně úspěšnou sezónu.


2. zápas finále extraligy: TT M. Krumlov – Hodonín 4:5
Harabaszová – Partyková 1:3, Chien – Grofová 3:1, Čerňavská – Ševčíková 0:3, Chien – Partyková 3:0, Harabaszová – Ševčíková 0:3, Čerňavská – Grofová 2:3, Chien – Ševčíková 3:0, Čerňavská – Partyková 3:2, Harabaszová – Grofová 2:3. Konečný stav 0:2.

REKLAMA